Grillfest på en takterass

IMG_3933

IMG_3939Det såg inte så bra ut när jag väcktes igår morse av ett wechat meddelande från J. Regnet fullkomligt vräkte ner, men J var fortfarande vid gott mod. Än var det allt för tidigt för att ställa in kvällens grillfest. Vädret slår ju trots allt om fortare än kvickt i den här stan.

Jag drog ut och käkade lunch, och på väg hem började det faktiskt avta lite. Parkerade mig på soffan och kollade ett avsnitt av Ray Donovan och förberedde lite för dagens arbetsdag. Ja, som ni kanske minns möblerar man om helgdagarna här lite då och då, så idag var faktiskt arbetsdag i folkrepubliken. Hann även med ett pass på gymmet på eftermiddagen, och när jag kom ut hade det faktiskt slutat regna och nya meddelanden från J sa att grillfesten faktiskt blir av! Snabb dusch, hopp i en taxi och sen var vi igång. Kvällen innehåll förutom kött även beer pong, flip the cup och slutade på KTV…