Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/0/0/3/rweibull.se/httpd.www/shanghaijournal/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 0 Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/0/0/3/rweibull.se/httpd.www/shanghaijournal/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 0 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/0/0/3/rweibull.se/httpd.www/shanghaijournal/wp-includes/plugin.php on line 546 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/0/0/3/rweibull.se/httpd.www/shanghaijournal/wp-includes/plugin.php on line 546 En weekend i Hong Kong | Shanghai Journal

En weekend i Hong Kong

IMG_3919

IMG_3899

IMG_3908

 

Jag får aldrig riktigt nog av denna stad! Sitter på flygplatsen och väntar på planet tillbaka till Shanghai. I vanlig ordning när man ska flyga till eller från Kina så är det försenat. Surprise…

Jag landade i fredags kväll ett par timmar försenad, eftersom att det lägligt nog drog in ett rejält åskväder över Shanghai någon timme innan jag skulle åka. Mötte upp A, som landat från Sverige med familjen några dagar tidigare, på Hong Kong station. Ett mycket kärt återseende. Faktum är att vi ses oftare i Hong Kong än i Sverige. Vi åkte bort till mitt hotell och lämnade väskan, och begav oss sedan mot SoHo för drinkar. Blev en ganska lugn kväll.

Lördagen spenderades med shopping, innan jag åter mötte upp A för middag på kvällen. Vi käkade steak i Kowloon på behagligt promenadavstånd från sköna sky bars. Under kvällen anslöt även L, som också var på besök i Hong Kong från Sverige. Ännu ett mycket kärt återseende som var betydlig längre sedan. Vi fortsatte i samlad tropp mot Central. Hann med ett bar barer i SoHo och LKF innan det blev hemgång, tidig söndag morgon. Idag har det inte gjorts så mycket, en ganska slapp söndag på stan. Nu skulle jag helst av allt teleportera mig hem till min säng.