Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/0/0/3/rweibull.se/httpd.www/shanghaijournal/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 0 Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/0/0/3/rweibull.se/httpd.www/shanghaijournal/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 0 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/0/0/3/rweibull.se/httpd.www/shanghaijournal/wp-includes/plugin.php on line 546 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/0/0/3/rweibull.se/httpd.www/shanghaijournal/wp-includes/plugin.php on line 546 The Principal – Väl värd sin Michelin-stjärna | Shanghai Journal

The Principal – Väl värd sin Michelin-stjärna

IMG_2900

IMG_2901

IMG_2903

IMG_2905

Gårdagens middag på The Principal kan sammanfattas med ett ord – Magisk! Stället ligger lite avskilt på Star Street ovanför Wan Chai. Inredningen är modern och stram, utan att bli för steril. Bemötandet var mycket vänligt, och vår servitör tillika hovmästare, gjorde ett riktigt bra jobb med rekommendationer utan att bli för säljig eller påträngande.

Till förrätt åt vi en lätt grillad Foie och drack rosé Champagne. Till huvudrätten valde jag lamm och A gick på en sirloin. Portionerna var större än de såg ut, men eftersom att vi hade en del av det mycket överraskande goda och kraftiga Bulgariska vinet kvar gick vi även på en stor ostbricka med 7 olika sorters ostar. Vi blev även serverade en halvsöt Riesling till ett par av ostarna som inte passade med rödvinet. En kaffe och Cognac/Whiskey senare lämnade vi restaurangen mätta och mycket belåtna!

Är du i Hong Kong kan jag absolut rekommendera en middag på The Principal, som har förärats med en stjärna i Guide Michelin.